OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Friday, July 15, 2011

Cikgu..cikgi....

Saje nak share pic aku masa kt sekolah....2 minggu lagi tamat la sessi LM yg ajar aku byk benda ttg sekolah,murid dan cikgu....suka sgt sbb dpt rehat panjang (ada sapa2 nak offer kerje???he3) tp sedih gak nak tinggalkan budak2 yg aku ajar....hu..hu...

Jaga kaunter masa Hari Anugerah Cemerlang..

Posing kt dlm dewan

Masa hari sukan kt Stadium Bola Sepak Cheras.
2 of us...yang tak sabar nak habis LM..he3

Monday, July 4, 2011

CLEARENCE SALES!!!!

Setelah hampir 4 bulan menyepikan diri.....Rayyan's Little Wardrode kembali beroperasi.Kami mengadakan CLEARENCE SALES utk let go stock lama.So, u can shop for a cheaper price.Dah blh start shopping utk raya pun kan???

CHECK OUT our SHOCKING CLEARENCE PRICE HERE.

Sunday, July 3, 2011

Outdoor Photoshoot @Taman Tasik Perdana.

Sorry sbb lama tak update blog ye,bz tahap GABAN skrg ni.

Kami Buat Outdoor Photoshoot dgn MyKhalish kt Taman Tasik Perdana.Tapi dpt peluang buat photoshoot ni pun sbb kawan aku Mimie cancel last minit.Dia yg booking utk photoshoot tu,tp last minit ada hal yg tak dpt dielakkan.Dia offer aku utk take over....WAAHHHHH sgt2 hepi masa tu.Sebabnye aku penah try booking kt MyKhalish tp dah penuh.Agaknye mmg rezeki kami la kot.

So,Sabtu tu bagun pagi2, tapau b/fast kt McD pastu terus ke Taman Tasik Perdana.Korang layan la gambar2 kt bawah ni ye....
Susah gk nk suruh budak kecik ni pose...

Iman with his FAV book.
Susah weh nak posing berdua,masa pose ni Iman dah berlari turun bukit nak gi playground.Lain kali klu nak buat photoshoot, elok bawak sesapa tlg jagakan anak.So,blh pose dgn TENANG.Iman dah berpeluh2 main....Masa ni dah nak habis,nak round up sume.Iman nangis sbb nak main lagi,tp kena paksa ambik gambar...he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...