OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Wednesday, December 15, 2010

RESULT utk Best Anniversary Give for My Hubby

Aku dah baca sume entry,ada yg suggest NiQuitine tp my hubby tak merokok ye(anyway TQ coz suggest it).Ada gk yg suggest Ferrero Rocher,coklat dan cuppies but my hubby tak suka benda2 manis ni,klu makan pun sikit sgt,sekadar rasa je.Ada yg suggest buat kad sendiri(suke3x),romantik kann???Tp,masalahnya aku tak kreatif..he3.Ada gk yg suggest candle lite dinner(masak sendiri@kt luar),yang ni pun aku suka gk.

Setelah menilai sume entry,akhirnya kami sebulat suara memilih
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Mama Zharfan
sebagai PEMENANG utk BEST ENTRY

2 PEMENANG CABUTAN BERTUAH ialah
tiefazatie
haszuraidah ishak

Kepada pemenang,sila email nama,alamat dan no tel anda ke email saya amynasar@yahoo.com.Pada Mama Zharfan,nyatakan sekali hadiah pilihan anda ye.Last but not least,TQ yg tak terhingga pada yg sudi join contest ni.

Terima kasih daun keladi
Lain kali join lagi....


8 comments:

  1. Alahai.. Azie kalah lagi la...
    Huhuhu...
    X perlah, jom join contest nie
    http://sitynazueharosly.blogspot.com/2010/12/green-contest-by-gadeschermin.html

    ReplyDelete
  2. tq mama rayyan :)
    me dh email my details and my hadiah pilihan :)

    ReplyDelete
  3. waahh..thanks dear coz sudi cabut nama me.. tahniah buat mama zharfan & ifa.. me dah emel..

    ReplyDelete
  4. wah...tahniah mamazharfan!tahniah sis has!
    alhamdullilah..ifa pun bertuah juga..hihi

    tq kak has inform ifa ya...

    btw..ifa dh email details ifa tau sis..=)

    ReplyDelete
  5. wah.. tiga2 tue memang selalu bertuah.. tahniah...

    ReplyDelete
  6. salam sis..n3 4 u..=)

    http://tiefazatie.blogspot.com/2010/12/omgtiefazatie-is-lucky-again.html

    tq!

    ReplyDelete
  7. http://suzie284.blogspot.com/2010/12/rezeki-december-lagi-double-winning-won.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...