OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Thursday, January 13, 2011

Dutch Lady 123 berwajah BARU...

Orang sibuk krisis minyak masak,aku plak krisis susu.Dari ari Ahad aritu cari susu Iman kt Pasaraya Darussalam,dekat dgn rumah je,habis la plak.Pastu esoknya kami ke Carrefour,HABIS gak tau.Terpaksa beli susu Dutch Lady yg kecik je 350g kt kedai dekat rmh,sbb tu je yg ada.Ari Rabu gi cari kt Jusco Cheras Selatan,HABIS gak...tensen la...mana la aku nak cari susu Iman ni.Arini suruh hubby gi cari kt TESCO Shah Alam,masa lunch tadi dia pun gi la cari susu Iman.Alhamdulillah ada jugak.Tapi ada packaging baru tau,sampai hubby naik confuse betul ke ni susu Iman,siap call aku lagi tanya...he3.Ni la packaging baru tu...


P/S:senang hati mama2 yg BF sbb tak payah susah2 cari susu mcm aku.Insyaallah berazam utk fully BF my second baby nanti...entah bila la nanti tu...he3..

3 comments:

  1. owh,dh packaging baru ek? tak perasan pulak..zakwan pun minum susu ni jugak selepas 2thn BF..insya-Allah, masanya akan tiba jugak nnt utk adik rayyan :)

    ReplyDelete
  2. dulu pun nurul n yaya mnum susu nie gak k.nie..kat tesco s.alam mmg bnyk n murah k.ni..klu nak suh sha blikan pun x pe..nnt ckp je k..

    ReplyDelete
  3. MamaZakwan:Insyaallah niatnya mmg nak fully BF next baby nanti.Seronoknya zakwan dapat BF sampai 2thn...

    Sya:Tak murah mana pun,mayb harga baru kot.Masa beli kt Tesco aritu RM 25 rasanya...Klu tgh murah mmg kena beli byk2 pasni,buat stok...he3.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...