OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Saturday, May 26, 2012

Lawak Iman...

Babah tanya Iman,"Siapa nama?"
Iman jawab "Iman Rayyan"
Babah tanya lagi,"Bin apa?"
Iman jawab " van Tokwan"....he3
Iman tak tau 'bin' tu apa,dia assume 'bin' tu sama mcm 'van' kot.....

Introducing IRIS SOFEA...

Ni anak gadis saya yg lahir pada 12 April 2012...IRIS SOFEA

Thursday, March 15, 2012

Bila Iman bagi NASIHAT....

Budak tecit ni skrg dah pandai cakap mcm2...kadang2 naik stress gak melayan mulut dia yg tak diam tu.Tetiba teringat plak masa dia baru lahir aritu,yg 'belah mulut' Iman ialah opah.Ooohhh...ok...patut la mulut tu mcm mulut opah...he3.

Malam smlm lepas maghrib,masa aku siap2 nak gi tuisyen...
Iman "Mama nak gi mana?"
Mama "Mama nak gi tuisyen"
Dia jawab "OK"
Pastu dia sambung "Jgn oty(notty) ye!"
He3...bukan sepatutnya aku ke yg pesan mcm tu kt dia...

Pas tuisyen,kami gi kedai jap.Nak beli barang rumah.Iman nak mainan.
So,aku cakap kt dia "NO toys, nak cookies(chipsmore) boleh"
Pastu dia nampak babah dia main tekan2 pancing yg ada lampu2...
Dia plak cakap kt babah "Babah,dont touch ye"
He3...

Tu la cite anak bujang aku.Makin nakal,makin banyak akal....tp sgt menghiburkan kami.Sunyi sgt klu dia xde kt rumah.

Aku dijangka bersalin 16 april ni,lebih kurang 1 bln je lagi.Doakan moga dipermudahkan segalanya ye....aminnn.

Monday, March 12, 2012

Bila BOSAN tunggu BABAH,kami POSING...he3





Lama kan tak tulih apa2...sorry readers,skrg ni sgt2 malas nak update blog.Tunggu la lepas bersalin nanti ye.Skrg dah 35 minggu,insyaallah 5 more weeks to go...doakan semuanya selamat dan dipermudahkan segalanya ye!

Ni gambar2 mama dgn Iman yg bosan tunggu babah kt dalam kete...he3.Takde keje,cari la keje kan???
OK...bubbye!

Wednesday, February 1, 2012

Lawak Iman...

Babah tanya Iman,"Siapa nama?"
Iman jawab "Iman Rayyan"
Babah tanya lagi,"Bin apa?"
Iman jawab " van Tokwan"....he3
Iman tak tau 'bin' tu apa,dia assume 'bin' tu sama mcm 'van' kot.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...