OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Thursday, December 31, 2009

Pencarian baby sitter bermula lagi....

Aku sedang mencari baby sitter utk Iman.Setelah hampir stgh tahun Iman dijaga oleh my in laws,rasanya sampai masa utk mencari org yg sesuai utk jaga Iman.Iman pun dah pandai buat mcm2.Antaranya dah pandai respon samada dia suka@tak dgn sesuatu benda,pandai demand bila nak susu atau nak main benda yg tak sepatutnya.Bila tak dapat,mula la menjerit2 nangis.Setelah 3 hari notis yg berbunyi "Babysitter diperlukan...Hubungi Pn. Nurul 012xxxxxxx" akhirnya pada hari ni ada sorg insan yg bergelar K.Ain call masa aku tgh duk kt lecture room tgg lecturer masuk.Dia tgl berhampiran blok aku,sedang menjaga 7 org budak,tp baby bawah 1 thn 2 org je dan kedua2nya baby girl.Aku belum buat apa2 keputusan,tp nak bincang dgn hubby dulu pasal ni,tp dah menjangkakan respon dia ialah "ikut ayangla,klu ayg rasa ok,abg tak kisah,abg ikut je"So,apa pendapat korang???Hanya 1 org je yg respon dlm 3 hari,dan aku mmg tak nak terburu2 cari baby sitter.Tp mmg nak cari baby sitter agar dapat jaga Iman sendiri,jumpa Iman ari2.Disebabkan aku ambik byk paper sem ni,aku hanya ambik Iman petang Jumaat dan hantar balik petang ahad.Takkan la nak jumpa anak 2hari seminggu.
Kadang2 aku ada terfikir,keselamatan Iman@ kebahagiaan aku(dapat jumpa anak tiap2 hari).Tapi org lain yg keje,hantar anak kt nursery@babysitter,ok je.So,apa pendapat korang???

Monday, December 28, 2009

Iman latest pic update...


Duk dlm raga baju

Barapa la harga barney ni???

Iman gelak besar..

Rindunyerrr kt blog ni...

Disebabkan cuti semester yg panjang(lbh kurang 2bln)selama itula aku tak berblog...anyway,im back now.Ni ada sikit update about my life.
  1. Iman dh berusia 10bln,dan pandai berdiri tp belum berani nak melangkah.sgt notty tapi pandai buat memek muka,buat mama n babah gelak besar.
  2. Iman masih dijaga oleh my in laws,tp aku dalam proses mencari baby sitter atau nurseri yg sesuai.Insyaallah,dlm 1mgg@2mgg lagi,we'll be united..he3.Iman will stay with mama n babah.Doakan saya dapat org yg ikhlas nak jaga Iman..Insyaallah.
  3. AKU.....Pelajar tahun akhir..semester ni sgt busy sbb ambik byk paper.harap2 sume berjalan lancar.
  4. As for hubby,makin bulat...he3,tp membahagiakan.sgt ringan tulang dan suka main dgn Iman.Berharap for second baby,tp aku cakap"nantila,biar Iman besar dulu,manja puas2 dgn mama n babah".
So,ni la serba sedikit update ttg hidup aku.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...