OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Tuesday, February 9, 2010

Yang mana satu???

Aku tgh mencari gambar terbaik(gambar aku yang nampak paling chumel,iman comot pun xpe..he3.yang penting mama dia chumel) utk diletakkan pada kek birthday Iman.
Pic 1

Pic 2
Pic 3
Mana satu ye...aku suka pic yang first tu...sbb aku rasa mcm chumel je kt dlm gambar tu dan Iman pun dlm pose yang bersesuaian.he3.Apa pendapat korang???

3 comments:

  1. gambar I!!! gambar II cantik gak, lagi sweet tapi gelap... hang tambah brightness and cut bagi nampak muka ko&iman sure lagi cantik dari gambar I... bile nak buat birthday iman? Happy Birthday Iman!

    ReplyDelete
  2. ni bufday mak ke anak, yg mak over enterprem pulak..hihi..
    me, prefer no2..

    ReplyDelete
  3. letaklah pic mana pun anak babah n my wife tetap comei!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...