OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Tuesday, September 13, 2011

Nak share berita baik ni...

Aku peknen....skrg dah 9 minggu.Doakan semuanya selamat ye....dan moga mood utk berblog datang balik mcm biasa...he3.
Peknan kali ni alahan dia teruk sikit dari yg first dulu.Susah sgt nk makan nasi dan ikan pun tak blh masuk tekak ni,rasa hanyir sgt2.Masa peknen Iman dulu asyik makan ikan je sbb tak blh makan,masak dan bau ayam,tp kali ni suka sgt makan ayam.
Iman plak sgt2 manja dgn aku,sume nak aku buatkan dari mandi,pakai baju...segala bagai la..sampai tido pun kt atas riba aku.Pastu dia marah sgt kami panggil dia abg Iman.Dia cakap "tak nak,panggil Iman".Klu tanya dia "Iman nak adik?" Cepat2 dia geleng kepala...he3.

Ok la...tu je utk kali ni.Salam syawal utk semua....

3 comments:

  1. tahniah nani...alhamdulillah doa dimakbulkan Allah. nampaknya tahun ni takde la open house, ek? take care ye... :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...