OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Monday, May 31, 2010

Jalan2 sana sini

Weekend ni mmg bz sikit,bz berjalan la.Ari jumaat tu pepagi dah kuar g kedai keta kt Bangi sbb nak repair aircond.Mana blh tahan cuaca panas2 mcm ni,aiecond keta plak rosak.Paling kesian kt Iman la,berpeluh2.Tgg leng chai tu siapkan aircond sampi 3 jam.Iman dh start meragam sbb bosan tunggu lama2.Pas keta siap lebih kurang kul 12.30,terus g Plaza Low Yatt,saja jalan2 tgk lap top n handphone.On the way balik singgah kt Brothers Bangi tgk barang keta plak.Hubby sempat la sambar CD/MP3 player dgn speaker utk keta.Pastu terus balik rmh.Makan mlm???Order Dominos je.

Mama posing dgn Iman,kt workshop pun boleh la.
Esoknya,nenek hubby datang tumpang tido kt rumah sbb anak dia(pakcik hubby) balik kg.Nenek hubby ni dah agak tua dan mmg tak sesuai utk dia tgl kt rumah sorang2 tanpa ditemani sesiapa.Pagi Sabtu lepas b/fast kitorang bawak dia jalan2 kt Alamanda.Sebelah malam g makan kt SOHO SEAFOOD, inlaws aku pun join sekali.Lepas makan jalan2 kt Warta,Bangi.On the way balik rumah,hubby saje je pusing2 kt depan masjid Putrajaya,rupanya ada org jual kain baju dan mcm2 lagi la.So,singgah la jap.Aku sambar 2 helai tudung kt sana.

Antara lauk2 santapan kami,tomyam perahu pecah tak sampi lagi...bila smpi terus kena serbu,tak sempat nak ambik gambar.

Happy je dorang ni..

Hubby,Iman and Tok
Ari Ahad plak bawak nenek hubby g Nilai,katanya nak cari tudung dgn baju raya.Baju raya??pada kita mungkin terlalu awal,tp nenek hubby ni jarang keluar orangnya.Dia kuar rumah bertujuan,utk g ambik ubat kt klinik,beli barang dapur.So, bila dia kata dah lama tak g Nilai,kitorang pun bawak la dia g sana.Suka sgtla dia beli 2jubah dah 2 tudung kt sana.Nenek hubby balik rumah dia kul 5.30 petang.Kul 6.30 ptg tu aku gerak g Sunway utk makan steamboat sbb dah janji dgn adik n causin aku nak jumpa kt sana.Cite pasal steamboat ni sambung kt entry lain plak ye...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...