OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Thursday, April 21, 2011

Latihan Mengajar 2011

Lama aku menyepi kan???Sebab byk sgt perkara yg nak diselesaikan.Alhamdulillah,arini kepala dah tak serabut sgt,lab report dah hantar,sume assgment dah siap....so harapnya blh fokus pada exam next week.

Ni nak cite pasal Latihan Mengajar(LM) yg aku kena buat sebaik saje habis exam nanti.Mula 16 Mei,habis 29 Julai...lebih kurang 10 mgg.Aku dapat buat LM kt Sek Men Aminuddin Baki,sekolah berprestasi tinggi tu...agak takut sbb tak tau nak expect apa.Cuma harapnya klu dapat sekolah yg baik,class control lebih baik dan student lebih cooperate la bila kita mengajar nanti.Harapnya tak perlu menjerit2 utk dapatkan perhatian pelajar@ketuk2 pembaris kt meja nak suruh diorg diam.
Batch yg buat LM kali ni kecik je, Dr.Yatimah kata last year student ramai (130++) sekolah pun dorg tak dpt nak pilih sgt sbb libatkan lebih kurang 60 sekolah sekitar KL/Selangor.Tahun ni kami bernasib baik disebabkan kuantiti yg sedikit,kami berpeluang ke sekolah2 yg baik prestasinya.Tahun ni hanya 25 sekolah je yg terlibat.Ada yg dapat Sek Men Sains Alam Shah(pakai cantik2 ye Sal,Mira...student sume lelaki...he3),St John,SMK Seri Permaisuri...byk lagi la.Lupa plak...Lecturer yg jadi penyelia aku ialah Pror. Dr. Nik Azis Nik Pa(mcm korang kenal je kan..he3).
Ari Selasa lepas kena attend Bengkel utk Latihan Mengajar kt UM.Sonok gak kumpul ramai2 macam ni,lepas habis bengkel,semangat nak gi LM lebih2 plak compare dgn semangat nak exam...he3.Moga dipermudahkan segala urusan kami...Insyaallah.

8 comments:

  1. Nak panggil apa nanti! Cikgu Jem? Cikgu Milah? Cikgu Nani? Nani, selamat hari guru in advanced. ;)

    ReplyDelete
  2. Thanx P'dos...panggil cikgu pe ye???tgh pikir gak ni...Cikgu Nurul boleh???he3

    ReplyDelete
  3. iya cikgu nurul!sooo cute laa!rasa-rasa cikgu jem kot hehehehe

    ReplyDelete
  4. Cikgu Melah...mcm cikgu suhaimi panggil dulu...he3.

    ReplyDelete
  5. Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...