OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Thursday, June 9, 2011

Penatnyerrr....dia

Anak teruna aku main non-stop masa kami buat reunion kt Critterland aritu.Dia berenti kejap utk minum je,pastu dtg check mama dia dah STOP makan ke blm.....dia sendiri makan apa pun xnak.Macam2 benda aku try bagi dia makan,siap bawak masuk kt play area lagi...tp end up masuk kt mulut aku je....he3.Ni la hasilnya setelah main non-stop utk 2 jam setengah,masuk kete je terus TIDO.....

Penat sgt la tu....

Closed up sikit ye...Iman hisap jari dari umur 3bln smpi la skrg...Lampin tu plak 'sahabat karib' dia dari kecik sampai skrg,ala2 bantal busuk la.

P/S:Critterland mmg BEST...mak bapak budak pun teruja sama...he3

2 comments:

  1. critterland tu kat mana ek

    ReplyDelete
  2. kt bangunan yg seberang jalan The Mines tu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...