OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Wednesday, June 8, 2011

SERATA mini Reunion 2011

Lama aku menyepi...sbb byk sgt keje kena siapkan.MALAS tapi RAJIN2kan diri gak siapkan apa yg patut.Arini nak cite pasal mini reunion ex-SERATA (Sek. Raja Perempuan Ta'ayah,Ipoh) yg aku attend last week.Mini reunion ni dicadangkan dan diuruskan oleh mak buyung Dr. Jutt.Thanx Jutt dlm duk kendung perut tu sempat gak masak nasi lemak utk kami...

Reunion ni diadakan pada 4 Jun lepas kt Critterland,mmg best buat kt situ sbb anak2 sibuk main....so senangla mak2 nak bersembang dan makan secara berganti2.Bapak2 plak kejenye jaga anak.Makanan bawak sorang sikit.Aku bawak dadih,ada yg bawak lasagna(Hawa),macaroni(Raja),nasi lemak(Jutt),sandwich traffic light(sue),kek coklat(Qidot) macam2 lagi la...banyak sgt sampai lupa...he3.

Kami (actually aku) makan je,pas makan lasagna,makan nasi lemak plak,pastu sambung sandwich...makan berganti2 la sambil sembang2.Mmg best bila dapat kumpul ramai2(walaupun tak ramai mana la).Kami dah tinggalkan sekolah lebih kurang 12 thn yg lepas,ni la kali pertama buat reunion mcm ni...thanx Jutt sbb rajin organize program mcm ni.Dulu sume comel+comot,skrg dah jadi mak org...he3.Duk sibuk kendung anak sana sini....

Layan la gambar2 ni ye....gambar2 ni ehsan dari Sue dan Wilda.Aku tak tangkap gambar langsung,sibuk pot pet,sembang2 plus makan je...he3

Byk kan makanan,kt meja sebelah ada lagi...

Mencari makanan...nak makan lagi ye???

US...

Pot pet sambil jaga anak,giliran bapak2 plak makan...

Suka gambar ni...

Reunion ni Jutt buat utk kawan2 yg duk sekitar KL/Selangor je,tp ada yg dtg all tthe way dari Taiping dan Teluk Intan.Thanx Qidot&Wilda sbb sudi dtg dari jauh.Mmg enjoy sgt2.

4 comments:

  1. sape yg pakai tudung kelabu tu?muka igt tp lupa nama..yg lain semua leh cam lagi..tak byk berubah pon korang2 kan..eheheh

    ReplyDelete
  2. Shira,yg tudung kelabu tu zuriati,kelas 5R dulu rasanya...

    ReplyDelete
  3. zuriati mane ade smpi f5 nani ooii.. zue form IT, 2S, 3S.. then pi mrsm..

    len kali kene buat lg sbb kami x dpt join yg ni..

    ReplyDelete
  4. he3...thanx azree,nampak sgt main agak2 je...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...