OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Friday, October 9, 2009

Entry rojak..

Ni adalah entry rojak,campur mcm2 cite. First ialah cite rumah terbuka Ira(opis mate hubby) yang kami attend.Best sbb dpt jumpa baby Kamelia Marissa(baby Ira) yang lahir lewat sehari dari Iman.Cute sgt,tp tak sempat nak ambik gambar,mama bz kejar Iman yang tak duduk diam merangkak sana sini.Gambar Iman pun ni je la sekeping yang dapat.Perhatikan rambut Iman yang sgt sedikit,sesapa yg ada petua utk melebatkan rambut blh la kongsi ye.Cite yg kedua pasal Iman try songkok kt MYDIN..he3.Raya dah nak hbs baru dapat cari songkok.Tapi dia mcm tak minat sgt la,asyik nak tanggalkan je.Mama terpaksa pegang tangan Iman agar babah blh ambik gambar ni.Songkok tu saiz paling kecik,saiz 18.Tapi masih blm betul2 fit utk Iman.Pastu smlm g check up Iman kt Klinik Kshtn Putrajaya.Nurse kt pintu masuk klinik tu kata Iman seksi sbb dtg klinik pakai t-shirt dgn pampers je..he3.Masa kuar rmh,Iman pakai overall dgn t-shirt,tp masa dlm keta dia meragam,nangis kuat2.So aku assume dia rimas/panas,aku bukak overall dia.Lepas ambik nombor,baru bawak Iman g changing room,pakai baju elok2.Utk check up kali ni,berat Iman naik sikit je,tak sampai 1Kg.Perkembangn yang lain sume ok.
Lastly ni nk share gambar raya kami yang dah hampir basi..he3.Iman tak interframe dlm gambar ni sbb dia tido.Me n hubby di petang raya..he3.
Ni hubby dgn adik beradiknya.Dia hanya ada sorg adik perempuan dan sorg adik lelaki.
Me with sista in law

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...