OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Tuesday, March 23, 2010

Kami g tgk Belon...

Festival Hot Air Ballon berlangsung dgn meriahnya kt Presint 2,Putrajaya last weekend.Kami ambik kesempatan ni utk g jalan2 kt sana(w/pun blh nampak belon2 ni dari rmh).Waktu belon2 yg byk ni dinaikkan hanya 2 kali sehari,pagi dari kul9-11 dan petang bermula kul 5@6,bergantung pada cuacala.So,we are very lucky sbb cuaca sgt baik ari Sabtu tu.Biasanya petang je mesti hujan kt Putrajaya.Ramai sgt org kt sana,nak masuk ke Presint 2 jem teruk,nak kuar pun jem gak.Kami sampai dlm kul 6 petang,masa tu belon2 tu sedang dinaikkan.Duk lepak tgk belon tu dlm stgh jam,pastu g jalan2 kt gerai2 yg jual mcm2 barang dan perkhidmatan.Memang sgt meriah.Picture says a thousand words,so tgk je la gambar2 kami kt sana.Iman dgn tokwan tgk apa tu??

Iman try naik moto kecik,mahal tau,harga moto yg Iman naik tu 600lebih,nak gerak kena guna minyak plak tu.
Ni gambar kami duk lepak sementara menunggu maghrib.Bapak mentua ku nak merasa semayang kt Masjid Besi.
Ada byk aktiviti lain yg ada kt sana selain belon tu,antaranya mainan entah apa ni.Masuk org kt tgh2 bola tu,ikat,pastu guling2.Menakutkan,sure aku tak main benda ni...he3.
Ni plak suar jean besar,siap ada tulis LEVIS kt poket bekang tu..he3.So, tu je la entry tuk kali ni.Kami sampai rumah dlm kul9.30 mlm.Dapat tgk AF separuh jalan je...iskh...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...