OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Monday, March 22, 2010

Ragam Iman..

Ari Jumaat,lepas habis kelas terus balik rumah. Masa bas lalu kt depan rumah,kebetulan hujan lebat sgt2,so malas nak turun kt situ terus je g Putrajaya Sentral,mintak hubby ambik kt sana.Lepas ambik aku,kami terus g ambik Iman kt rumah baby sitter.Pastu terus g pasar malam dan ambik kesempatan nak tgk Hot air ballon kt presint 2.Tapi ramai sgt org,so kitorng pilih utk tgk dari jambatan yg berdekatan je.Ni la aksi anak bujang aku yg tgh sonok main sana sini,maklumla baru terrer berjalan.
Masuk keta,Iman start nangis sbb nak main lagi.So,hubby suggest bawak g taman permainan dkt dgn Kids pool kt presint 9.Suka sgt2 dapat main2 kt sana.
Akhirnya, ni la muka sedih dia bila dipaksa balik oleh mama n babah sbb dah kul 7. "Dah maghrib,mana boleh main2 waktu ni.Esok kita dtg sini lagi ye..."Kata mama.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...