OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Thursday, April 22, 2010

Iman demam..Part 2(12 April)

Ni sambungan entry sblm ni,alhamdulillah demam Iman beransur baik. Ari Ahad dah tak demam,tp naik plak bintik2 merah kt tgn dgn kaki dia. Pastu susah sgt nak makan dgn minum susu,sehari 2 kali je minum susu,selang 10 jam sekali minum,susah hati sgt2.Penah sekali tu aku pegang tangan dia dan bukak mulut dia paksa minum susu..menjerit2 la Iman nangis.
Ari Isnin bawak Iman g Klinik Kesihatan Putrajaya,nak check apa la bintik2 yang naik tu.Selepas menunggu hampir 5 jam baru dapat jumpa doktor dan aku mmg terkejut bila dpt tau Iman kena sakit tangan kaki dan mulut(HFMD).Tapi doktor kata tak sirius sgt,sbb demam dia dah baik,dalam 3-4 hari insyaallah hilang la bintik2 merah tu.Tapi kena pantau selalu,klu baby start demam dgn suhu tinggi,lemah,tak berselera makan dan minum susu cpt2 bawak g hospital.HFMD ni melalui bacaan aku tak la serius sgt,tetapi mesti selalu jaga kebersihan.Bintik2 yang tumbuh ni mmg ada kt tgk dgn kaki je,kt badan takde langsung.Pastu Iman ada byk ulser dlm mulut dia,sbb tu la dia xnak makan atau minum susu.Sakit agaknya.Iman main kejar2 dgn baby IzhanBabah try tidokan Iman...chaiyok2

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...