OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Saturday, August 21, 2010

Iman main keta control.

Pagi tadi g Metrojaya Warehouse sales kt PICC,sempat beli sepasang baju utk Iman dan keta control(yang ni babah dia yang excited nak beli...he3).Sempat duk sana tak sampai setengah jam sbb Iman buat perangai,so we all decided utk g lagi esok pagi.Pastu kami sambung shopping raya kt Mid Valley.Beli baju melayu dan sampin Iman dan baju melayu hubby.Tema baju raya tahun ni???suprise!!!Tunggula gambar raya nanti ye.
Kat bawah ni gambar Iman test power main keta control,suka sgt dia sbb kt tayar keta tu ada lampu.
Yeahhhh....saya dah pandai main keta ni....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...