OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Monday, May 23, 2011

Sambutan Hari Guru di Corus Hotel...

Baru je lapor diri tak sampai seminggu,tp kami tetap dijemput utk join sambutan Hari Guru yg ditaja oleh PIBG dan ALUMNI.Mmg respect bila tau yg majlis yg dibuat utk guru2 SAB ditaja sepenuhnya oleh parents,PIBG dan alumni tanpa guna duit dari tabung PIBG sekolah.Dan acara ni dah jadi acara tahunan utk sambutan hari guru utk 4 tahun.Ada byk hadiah disediakan utk cikgu2,cabutan bertuah je ada lebih 50 hadiah,walaupun hadiahnya sempoi2 je,tp sgt best sbb dorg bersungguh2 organize majlis ni utk cikgu2 SAB.

Kami sampai lebih kurang kul 8 mlm,sign nama kt registration pastu dapat goody bag.Goody bag tu ada barang2 mcm bekas letak alat tulis,klip yg cute,pencil....mcm2 la.Pastu kami ber'touch up' kt toilet dulu...he3.

Makanan dia kurang best,tp OK la kan sbb org belanje,so makan je.Masa cabutan bertuah,kami dua2 dapat hadiah....suke3x.Pastu dua2 dapat hadiah yg sama,botol air...he3.Layan la gambar2 kt bawah ni...

Pencuci mulut...kami ambik ni dulu sbb sume org serbu nasi.

Cikgu2 buat persembahan...kami duk blkg,tak nampak sgt.

Goody bag.

2 Cikgu Praktikal yg comel...he3.Sorang mak org,sorang single tp tak available.

Posing sblm balik.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...