OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Thursday, October 20, 2011

BBQ nite.

Ni cite yg dah basi...he3.Tapi nak share gak kt sini.Malam konvo tu,kami adik beradik decided nak buat BBQ,saje je nak celebrate.Mak dgn abah balik petang tu jugak sbb abah kena gi Kedah esoknya.
Disebabkan perancangan jangka masa pendek,tak sempat nak marinate apa2,kami cari ayam yg dah siap marinated kt Tesco je.Pastu ambik kuah dia byk2.....beli extra udang,ikan dgn hot dog, letak dlm tu,marinated sekali dgn ayam2...he3...senang kan???Pastu masak je nasi 1 periuk,utk makan dgn lauk2 yg dipanggang nanti.
Malam tu,lepas maghrib kami start siapkan bara utk BBQ,berpeluh2 la kaum lelaki kena siapkan bara tu.Tapi bila dah siap,dah panggang semua lauk2 tu,mmg marvelous...sedapnya makan masa panas2...
Layan la gambar2 ni ye....

Kipas ye,jgn tak kipas...

Ni la hasilnya....

Tak byk gambar sbb semuanya sibuk isi perut masing2,tp mmg BEST!Lain kali kita buat lagi ye adik2ku...

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...