OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Friday, October 21, 2011

Iman@2 years 8 month..

Dah besar anak teruna aku kan???Cepat betul masa berlalu...6 bulan lagi Iman akan jadi 'abang'.
Iman skrg dah pandai mcm2...
  • blh baca A,B,C sampai Z...tp kadang2 2/3 huruf missing...he3
  • blh kira one to ten,satu smpi sepuluh...
  • sgt suka menyanyi...byk lagu2 kt baby tv dia dah hafal,walaupun sebutan tu tak betul sgt.
  • suka tanya itu ini...."mama nape itu?nape ini?nape dia nangis?nape dia sleep?" mcm2 la soalan dia,kadang2 sampai tak terjawab.
  • suka tiru/ikut ayat2 iklan & nyanyi lagu2 iklan...
  • pandai ambik hati mama&babah...klu kena marah cepat2 dtg peluk sambil cakap "sayang mama/babah"
  • tak suke kemas toys...hu..hu...ni yg selalu buat mama tension.
  • masih hisap jari...
  • dah pandai dodoikan elmo dgn upin...blh la tlg mama tidokan baby nanti ye!
  • dah kenal shapes...triangle,square,circle...
  • sgt attached dgn aku...asyik nak mama je.
  • sgt responsive klu tgk baby tv@disney junior.Dia suka ikut movement katun tu dan suka jawab 'YES' or 'NO'.
  • setiap kali nak mandi mesti nak bawak toys/car mandi sekali.Pastu berendam sampai stgh jam pun belum tentu nak keluar.Dalam bilik air berlambak2 toys dia...he3.
  • dah pandai pilih baju sendiri....
Tu je utk entry kali ni...Moga Iman jadi anak yg soleh,hamba Allah yg taat dan abg yg baik.Aminnnn.....

1 comment:

  1. amin..iman jadi good boy and good brother ok

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...