OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Tuesday, October 25, 2011

Oink...oink...froggie...

Beberapa hari lepas baca blog MyKhalish pasal bantal busuk katak...dan kami ada persamaan iaitu bantal busuk aku pun katak gak...he3,umurnya dah nak masuk 5 tahun,kekerapan dibasuh ialah 2-3 kali dlm masa 5 tahun ye...tu pun sbb En.Suami curi2 letak dlm washing machine...he3.

Bantal ni bentuk katak,hubby belikan masa zaman cintan cintun dulu.Masa tu gi Jusco,nampak bantal tu display.Sebab dah berkenan,gi la tanya kt promoter tu kt ne nak cari bantal katak tu,cari punya cari,bantal tu dah habis,tgl display je.Sbb nak jugak,ambik yg display tu pun takpe...he3.Janji dapat kan???

Sejak tu,bantal tu la jadi teman tido.Angkut gi sana sini.Pas kawin,gi honeymoon kt Penang pun bawak gk..he3.Dah la masa pegi tu dgn family in law sekali,buat xtau je la angkut bantal tu.Bantal tu mmg dijaga penuh kasih sayang..he3,klu koyak dgn rajinnya aku akan jahit balik elok2.Nasib baik masa gi spital nak bersalinkan Iman tak bawak bantal tu sekali.

Iman pun mmg dah paham,klu mama dia nak tido mesti ada bantal tu.Klu aku terlupa,dia yg akan tanya "Mana frog mama?".Klu tertinggal kt sofa,mintak tlg Iman ambikkan,dia pegang dgn hujung jari je...nampak sgt dia geli kan???he3.Tapi demi mama tersayang,tolong ambik gk.
Ni la bantal busuk kesayangan aku...kaler pun dah tak hijau,mcm nak hitam....he3.

P/S:Nasib baik Iman xde bantal busuk...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...