OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Sunday, June 7, 2009

Happy weekends..

Ari sabtu lepas, adik aku n hubby n baby dia dtg lepak kt rumah.Best sgt bila dorg dtg coz dh lama xjumpa anak sedara aku yg byk mulut tu.Nama anak sedara aku Nur Dania Adrianna.Umur dia 1thn 7bln.Iman panggil kakak Dania.Sgt cute n suka explore bila tgk benda baru.Nia suka nyanyi.Klu tgh main sorg2 pn mulut dia nyanyi2 sendiri.Antara lagu2 fav dia
  • hepi birthday to u...(sebaris tu je yg dia tau)
  • Slamat hari jadi...(sama gk,sebaris tu je dia tau)
  • Klu org nyanyi "pak mamat ada kebun" dia akan sambung "I ya i ya o"
  • Nak tidokn dia kena nyanyi lagu twinkle2 little star
Masa aku kawin dulu,umo dia baru 1mgg...Sekarang dh besar,muka dia sejibik cam adik aku(mama dia)


The next day(ahad), kitorang bawak Nia dgn Iman g mandi kt Public pool kt Presint 9.Suka sgt dia mandi smpi xnak kuar kolam.

Happy sgt dpt luangkan masa dgn dorg.Lepas balik dari pool,adik aku nk bawak Nia g zoo plak...so jumpa lain kali ye...bubye.

Klu suruh senyum,mcm ni la rupanye.Sempat lagi Nia posing utk Pak Long.Sume org dh tunggu dia kt pintu.

2 comments:

  1. salam... tompang jenguk blog ye & tompang add blog mama rayyan ye... comel je dania tu...sama nama ngan my bby gak... n iman also look so cute...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...