OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Saturday, June 6, 2009

Iman dibuli Babah...


Ni nk cita pasal Iman slalu kena buli dgn babah dia.Yang paling cute terjadi smlm.Biasanya bila nk mandikan Iman,mama akan masak air,siapkan bath tab n baju dia.Babah plak akan bukak baju Iman n mandikan.So smlm masa babah bukak baju Iman,sempatla dia buli anak dia.Babah Iman bukak baju separuh je,pastu ambik gambar.

Iman mmg slalu kena buli dgn babah.Masa mula2 pandai meniarap dulu,babah akan buat dia Iman meniarap byk kali sbb nk ambik video shot yg jelas.Bila Iman dh meniarap,babah akan baringkan balik,pastu iman akan meniarap balik.Bila dia dh penat,mengamuk,baru babah stop.Cian anak mama.....

Tapi iman mmg suka sgt klu main dgn babah.Bila babah balik 'work' tersengih2 tgk babah dia.Pastu klu letak dia golek2 kt dpn tv,dia asyik perhatikan babah surfing internet sambil kuarkan mcm2 bunyi panggil babah dia,nak ajak main la tu.Anyway,Iman skrg ni dh pandai angkat punggung dia,mcm dh nak gerak ke depan.Harap2 cepatla dia merangkak,mesti cute n bersepahla rmh nanti..he3..besarnyer harapan mama.


1 comment:

  1. comeinya iman...

    salam kenal dari kuching, jenguk blog personal sy di http://ummiaidi.blogspot.com dan onlineshop di http://aishoppe.blogspot.com

    sy pun housewife, anak 3... insyaAllah, lama2 nnt u blh adapt persekitaran ini dgn redha dan tawakal... :)

    good luck

    Ai

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...