OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Thursday, January 28, 2010

Iman cirit birit...

Nak buat pe ye???Iman dah seminggu cirit birit,bontot dia dah teruk merah2 melecet.Masalahnya aku tak tau apa punca Iman cirit birit.Dia biasa cirit birit bila nak naik bulan,nak blaja sesuatu yg baru atau bila nak tumbuh gigi,tp tak lama.Biasanya2/3 hari je.Ni dah masuk 1mgg,aku dah bawak g klinik,doktor suggest tukar susu Isomil buat sementara waktu,bila cirit birit dia dah ok,baru bagi susu yang lama.Doktor bagi zinc oxide utk nappy rash dia,tp setakat ni xde apa2 perubahan yg positif.Dah try tukar pampers dia,dari huggies pull up pant ke huggies dry yg biasa,tp nappy rash dia makin teruk.Ni nak try tukar pampers lain plak.Risau la sbb kesian kt Iman sakit bontot,nasib baik dia tak meragam sgt,cuma menangis je la bila nak cuci dgn air.
Nak buat mcm ne ye????

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...