OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Tuesday, January 19, 2010

Iman dah 11bulan...

Iman dah 11 bulan...sebulan lagi 1tahun...sonoknyerrr.Bila dah 11 bulan ni,apa yg anak aku pandai buat????
  1. Belum pandai berjalan,both of us cant wait to see his first step,tapi nak buat mcm ne,belum tiba masanya lagi...so tgg je la bila dia ready utk berjalan.
  2. Dah pandai buat mcm2 bunyi.Pandai cakap nanak..maksudnya taknak,mamam maksudnya makan.dan bila dia marah suka cakap....eeeeiiiiiiii.....sambil jerit kuat2.
  3. Sgt suka tgk tv(mcm mama dia).Iman blh ternganga tgk cite kartun fav dia sambil gelak sorang2.antara kartun yg dia suka Handy Manny,Pocoyo,Hi-5 dan Little Einstain.Iman pun suka sgt tgk iklan,especially iklan yg ada pompuan cantik...ikut perangai sapa tu????
  4. Sgt suka duk bawah meja...xtau la nape.
  5. Iman dah kurang makan kertas atau masukkan benda ke dalam mulut,tp dah blaja koyak majalah dan surat khabar yg ada kt rumah tu.
  6. Iman dah tak makan bubur nasi,dia suka nasi biasa je.klu buat bubur dia tak makan byk.Mesti perasan yg diri tu dh besar sgt la kot...he3.
  7. Iman dah tak blh dimasukkan dlm walker sbb dia dah pandai panjat kuar.Dah beberapa kali dia jatuh walker bln ni,nasib baik jatuh atas carpet,tak la sakit sgt,tp ttp nangis kuat2.
  8. Tabiat hisap jari masih diteruskan,tp ibu jari kanan dia mcm nak kecut asyik kena hisap je tak tentu masa.Tp mak kata tak payah risau sbb tabiat mcm ni akan hilang sendiri.
So,tu la antara kerenah Iman yg makin membesar.Harapan kami agar dia jadi anak yg baik,anak yg soleh dan sentiasa sihat.Cepat2 la 'dapat kaki',harap2 Iman b'jalan sblm usia 1thn...amin...

3 comments:

  1. xyah riso iman lambat jalan,nani..
    jgn bandingkan dgn anak org lain..
    smpi masa, dia jalan la nnt..

    yg penting, dia membesor dgn sihat..

    ReplyDelete
  2. tak la risau sgt,cuma tak sabar nak tgk anak berjalan..he3.

    ReplyDelete
  3. ermmm....btol ckp pn aa...sbb nurul aufa pon umo 13 bulan br berjalan...mmg sgt gembira bile tgk tp tggu la natijahnye...ehehe...yg pntg ank kite sihat....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...