OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Tuesday, June 8, 2010

Aku menang 4 tiket ke World of Tambun



Aku menang 4 tiket ke Lost World of Tambun bernilai RM108...sonoknyerrr.Hubby balik utk lunch td bawak naik surat utk aku,masa tu tgh grg ayam.Suruh hubby bukak sbb surat tu dari Karangkraf,mayb menang hadiah apa2.Alhamdulillah dapat gak aku tiket tu,mmg nak sgt menang tiket tu,tp ingatkan tak dapat sbb peraduan tu utk majalah Pa&Ma bulan april.Sepanjang bulan Mei tgg jawapan takde pun,so ingat mmg tak dapat.Lgpun skrg ni cuti sekolah,blh la g jalan2.Tp mgg ni nak g melaka,so kena plan mgg yang lain la.Sonok rupanye menang hadiah percuma mcm ni,dapatla g bercuti dgn bajet yg rendah sikit.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...