OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Sunday, June 6, 2010

Laksa Thai..yummy2.



Ni la pic laksa thai.Aku gi carrefor Taman Tun Hussein Onn(betui ke nama tempat ni???).Ada pesta barang2 dari thailand,makanan pun ada.Teringin nak makan Tomyam,tp dah habis,so try la laksa thai.mmg sedap..yang uniknye laksa thai ni rasa dia mcm laksa+kari+rempah sikit.Pastu kt dlm tu ada bola ikan,fish cake,ketam dan yg paling pelik ada kangkung.Pastu ada udang sekali.sedapnyerrr..lain kali blh g makan lagi.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...