OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Tuesday, November 15, 2011

Abiya Muslimah.

Sapa2 yg suka pakai shawl@tudung lilit2....boleh la gi jalan2 kt blog ni "Abiya Muslimah". Apa yg best ialah ada tutorial tudung yg simple tapi cantik.Aku suka try style tudung baru yg di 'tutorialkan' kt blog ni.Selain tu,blog ni gak jual tudung/shawl/jubah yg cantik2 design dia.

So,check it out ye!

Kat bawah ni salah satu cara pakai satin shawl yg aku penah try...mmg cantik dah sgt senang nak buat sendiri....klik kt bawah ni ye.
TUTORIAL SATIN SHAWL

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...