OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Friday, November 11, 2011

Potty training:Day 1

Laporan utk potty training smlm....he3.Dua kali budak tecit ni terkucil,sekali kul 1 ptg pastu kul 5 ptg.Yang tak bestnyerrr ialah kul 6.30 ptg dia bantai yak yak dlm suar plak...mama mmg cool+sabar je smlm.Siap kutip je poo poo dia,buang dlm toilet pastu flush.

Sepanjang hari smlm mmg asyik tanya dia "Iman nak shi shi tak?" Asyik geleng kepala je.Tapi bila dah terkucil dlm suar,pandai plak bgtau aku yg dia dah shi shi,siap tunjuk kt mana tempat yg basah tu lagi.

Pastu,budak tecik ni taknak pakai suar klu xde spender...he3.Nasib baik kami mmg penah belikan 1 set spender utk dia,ada 3 helai.Klu pakai suar tanpa spender,dia akan bukak suar tu,pastu tutup bird2 dia dgn tangan sambil mulut bising2 cakap "malu...malu..."

Malam smlm gak basuh ketiga2 spender tu utk guna arini plak...he3.Tak sempat nak gi mencari yg lain..So,potty training masih diteruskan utk hari ni.Tunggu laporannya esok ye...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...