OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Sunday, January 23, 2011

Happy Birthday Babah Iman...PART 1

Birthday hubby 21 Januari(Sabtu) lepas.Jumaat tu lepas kelas gi Mid Valley cari hadiah.Tahun ni semangat lebih sikit nak bagi hadiah kt hubby sbb dah ada 'duit sendiri'...he3,berkat bisnes online kecik-kecilan tu,alhamdulillah tak byk pun ada la pendapatan sendiri skrg ni.

Jalan2 kt Mid Valley cari hadiah sgtla penat sbb tak tau nak pilih yg mana,byk sgt kedai.So,akhirnya aku beli 2 helai t-shirt ni sbb tak tau nak pilih yg mana....beli dua2 sekali.Mmg rezeki hubby la kot sbb dia ni jarang beli baju,selalu belikan utk aku dgn Iman je.

Pastu,bila dah sampai rmg baru teringat yg terlupa beli wrapping paper,jadi kreatifkan diri dan buat paper bag guna manila kad,nak hias dah tak sempat sbb jap lagi hubby sampai rmh,nanti dia nampak plak....tak surprise.Akhirnya,ni la hasilnya.Tulisan yg tulih 'Iman sayang babah' tu Iman yg tlg tulih...he3,mama tlg pegang tgn dia.

Malam tu hubyy bawak jln2 kt JUSCO Equine,pastu blanje makan kt SOHO Seafood.Yummy...yummy..TQ babah sbb blanje makan.Esoknya kami berjalan2 lagi,nanti kita sambung cite PART 2 plak ye.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...