OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Sunday, January 30, 2011

Tak suka SELIMUT...

Iman ni ikut perangai babah,tak suka pakai selimut.Klu dia dah lena,aku selimutkan pun dia blh tendang2 selimut tu sambil tido.Klu pakaikan stokin plak,dia blh bukak sambil tido.Pening kepala pikir nak buat mcm ne sbb dia punya kaki cepat sejuk mcm aku.Jalan penyelesaiannya ialah gambar kt bawah ni....
Kami belikan baju mcm yg dia penah pakai masa baby dulu,tutup sampai kaki.Mula2 excited tunjuk kt bahagian yg tutup kaki tu,cakap 'shoe'.Lari sana sini,main hentak2 kaki.Pastu bila nak tido,dia suruh bukak 'shoe' tu...he3,mana blh bukak.Menangis2 suruh bukak gk,akhirnya strategi kami tak berjaya...hu...hu...nasib baik beli sepasang je sbb nak try dulu.Skrg baju tu dah selamat disimpan.

Akhirnya,Iman masih tido tak pakai selimut sampai skrg...he3.Ada tips utk di kongsi???

3 comments:

  1. xde tips..hehehe... iman kite kalo nk tdo suka gentel2 selimut.. kalo kite amik die marah.. hihi

    ReplyDelete
  2. sebijik cam zakwan! takmo pakai selimut
    jenuh la pakaikan mlm2, lesak2..selak balik..
    last2, tiap2 mlm pakaikan zakwan gap pyjamas...so far ok la..pe kate mase die nyenyak tido tu, pakaikan stokin..hehe

    ReplyDelete
  3. Ibu Iman:Iman saya plak klu nak tido isap jari sambil gentel2 kain lampin dia.

    MamaZakwan:Dah try pakaikan masa dia lena tido,tp tgk esok pagi dah terbukak stokin tu...he3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...