OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Wednesday, September 16, 2009

Iman "tolong" mama kemas rumah ye...

Ni la gelagat Iman "tolong" mama kemas magazine.Lihatla betapa "kemas"nya rumah aku.Kusyen2 merah tu utk halang Iman dari terhantuk dan halang dia masuk celah2 rak tu.Kadang2 rasa mcm nak pakaikan dia helmet kecik,knee and elbow pad sekali.Kepala dia senang sgt terhantuk bila dia bz explore sana sini,bila sakit,nangis kuat2,padahal dia yang buat sendiri.
Ni plak gambar Iman try capai surat khabar kt atas sofa,dan sebaik saja babah dapat capture gambar ni,Iman jatuh tergolek...hilang keseimbangan la kot.Pastu nangis kuat2.

Ini gambar SUPER IMAN in action.Tanda merah kt dahi tu kena gigit semut kot,xtau apa puncanya sbb tetiba je tgk dah merah.Babah kata tu tanda penyokong kuat SAMYVELLU..he3.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...