OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Tuesday, July 27, 2010

En.Malas dah kuasai daku...

Malasnyerr nak update blog,sebenonyer byk cite yg nak dikongsikan,tp masa yg ada plak terlalu sikit(alasan bila diri sendiri malas,tp salahkan masa plak kan???) Sedikit cerita utk dikongsi...

1. hari minggu kami terasa sgtla sekejap.Tau2 dah ari Ahad,esoknyer kena g keje@g kelas.Rasa tak puas bersantai2 kt rumah dan shopping mall.(shopping mall???he3).Ari sabtu kami ke midvalley,naik putih bijik mata tgk SALE sana sini...Ari ahad lepak kt rumah je.Aktiviti mama,baca buku "Mama saya lapar".Tu pun dapat baca beberapa mukasurat je.Aktiviti babah,layan cite NONA(terpaksa tgk sbb mama tak bg tukar channel..he3).Aktiviti Iman,tgk Upin&Ipin kt laptop.Klu nak tau,boleh dikatakan sume epidos Upin&Ipin babah download utk Iman...takut Iman bosan tgk cite yg sama katanye.

2.Pagi ahad bawak Iman g berenang kt Kids pool presint 9,dah lama tak bawak dia g sana.Memula takut,pastu terlebih berani.Suka2 dia je nak terjun dlm kolam.Pastu dgn selambanye jalan2 dlm kolam yang airnya paras bahu dia,bila mama nak pegang tepis tgn...perasan dah besar la tu.Gambar akan di update kemudian ye.

3.Seminggu dua ni aku asyik terpikir pasal pregnant je,xtau la nape.Sambil baca Pa&Ma,tgk koleksi baju mengandung rasa mcm cantiknyerr dan terasa mcm nak pakai plak.Pastu suka sgt tgk pic preggy mummy,rasa dorg cantik sgt.Apasal la aku berperasaan mcm ni???Tak paham betul la.Mmg aku mcm teringin nak mengandung lagi,tp skrg bukan masa yg sesuai.Dlm kelas histologi pg tadi sgtla excited bila belajar pasal spermatogonium dan oogonium..he3.
Ok la lain kali cite lagi..nak sambung baca buka Ayat2 Cinta plak.Next entry aku nak share tentang TANTRUM iman dan bagaimana kami mengatasinya.

2 comments:

  1. ehem..bahaya gak tu ada perasaan nk ngandung lagi tu..hehe. Best apa..weekend y penuh warna-warni..

    ReplyDelete
  2. Tau xpe,sgtla bahaya buat masa ni sbb next sem dah nak grad.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...