OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Monday, December 27, 2010

Malaysia VS Indonesia-Dataran Putrajaya,Presint 2

Sangat bersemangat utk tgk game ni ye....dlm kul 8 baru gerak gi sana.Yang best sbb my sist dgn hubby dia pun join sekali,lagi ramai lagi meriah kan???


Bila sampai mmg dah ramai org kt situ,kami sampai masa game dah stgh jam start.Tak kisah la kan...janji dapat tgk,blm score apa2 lagi masa tu.

Masa tgh best tgk bola hujan rintik2,terpaksa la pakai payung jap.Ni la gambar mama dgn Iman berpayung sambil tgk bola.Babah KEBAL..tak pakai payung...he3.

Yang best tgk ramai2 ni sbb bila time gol jerit ramai2...he3,rasa bersemangat la plak.Hubby siap berdiri sambil lompat2 bila GOAL.Dia kata next game nak bwk bendera plak...mcm2 kan klu dah minat ni.Iman plak bila tak gol dia jerit gol,bila org ramai2 jerit gol,dia tutup telinga sambi peluk aku dan cakap 'akut,akut'...he3.

Lepas habis bola,kami lepak kt mamak jap.Dalam kul 11 baru smpi rmh.Mmg BEST...lain kali nak gi lagi la....

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...