OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Saturday, December 18, 2010

Picture of ME and CHEF ZAM...

Pagi tadi gi makan kt food court Presint 9,pastu kt kawasan sekitar tu ada majlis perasmian Program Penempatan Pekerja(3P).Sapa2 yg nak cari keje,pegi la,bawak resume sekali ye sbb ada byk gk keje2 kosong.Masa duk jln2 kt sana ternampak Chef Zam dan aku telah 'dipaksa' oleh en.suami utk bergambar dgn Chef Zam.So,ni la hasilnya.

Actually,ni la first time aku bergambar dgn celebrity@artis... selalu gak terserempak dgn artis klu gi jln2 tu,tp tak penah rajin nak ambik gambar. Tp Chef Zam ni mmg sporting...layan je bila nak ambik gambar dgn dia.
Kt bawah ni plak gambar2 hubby dgn Iman posing dgn keta,moto dan keta bomba...he3.

Keta polis evo,tgk la kt dlm keta tu.



Itu je utk entry ni,pada yg nak cari keje, program ni sampai esok je ye.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...