OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Sunday, December 12, 2010

Tamat sudah contest ku....

Contest Best Anniversary Give for My Hubby dah pun tamat.Alhamdulillah ada gk yang sudi join first GA aku ni.Seramai 15 blogger telah join,Insyaallah nama2 peserta akan di 'list down' kan ari Isnin ni dan keputusannya sebelum Jumaat ni.

Judge utk entry ni ialah......sapa lagi klu bukan EN.SUAMI.Sebab hadiah ni utk dia kan???So,biarla dia pilih entry dgn hadiah yg paling dia suka.Aku gak nak umumkan perubahan hadiah,disebabkan jumlah penyertaan yg kurang memberangsangkan,hanya 1 entry terbaik akan dipilih.Entry terbaik akan berpeluang memilih mana SATU produk dari Rayyan's Little Wardrobe KECUALI Nissen 5 Pcs sets(ni produk baru tak termasuk dlm senarai pilihan ye).2 entry lain akan menerima hadiah misteri,ni berdasarkan lucky draw.Jari kecik Iman yg akan cabut undi utk lucky draw ni.

Itu je info utk kali ni.All da best utk sume yg sudi join ye.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...