OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Wednesday, September 15, 2010

Raya 2010-Part 1(Balik kampung)

Kami gerak balik kampung kul5.30 petang ari khamis(9hrbln),alhamdulillah jlan tak jem teruk,cuma slow kt sesetengah tempat je.Cuma nak share pengalaman kami berbuka di lebuhraya.Sebelum gerak,kami beli makanan berbuka siap2,sbb rasanya klu nak beli kt R&R mesti ramai org@makanan ada kemungkinan habis.Kami ke bazar ramadhan kt Presint 2,cuma ada lebih kurang 4@5 gerai je yg bukak.
Kami berenti kt R&R Ulu Bernam kul 7.10,terus lepak tgg waktu berbuka.Ni 1st time berbuka kt highway.Rupanya ramai gk yg prepare bawak makanan sendiri,pastu siap bawak tikar utk lapik duduk lagi tau,mcm berkelah la plak.
Kami berbuka dgn nasi ayam(utk aku),nasi campur(hubby) dan nasi tomato(little bro).Pastu beli murtabak,sebagai tambahan beli air soya dan burger kt R&R.Alhamdulillah,kami selamat sampai ke Seri Iskandar kul9 mlm.Nanti aku cite pasal raya plak ye.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...