OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Wednesday, October 13, 2010

Contest pe ye???

Aku tgh berpikir nak buat contest@GA ni,tp xtau nak buat pasal pe. Aku plan nak buat contest bersempena wedding anniversary kami yg ke-3 November ni,tp xtau contest pe,klu nak buat contest wedding pic tercantik,mmg sume cantik2 la kan.

Pastu nak buat contest bersempena pembukaan blogshop aku last weekend,Rayyan's Little Wardrobe.Tapi masih terpikir apa yang patut dibuat sebagai contest...pening...pening...

Sapa ada idea???cadangan???

Hadiah dah dipikirkan..he3,mesti korang suke...so,contest apa yg patut aku buat ni???

P/s: aku ada masalah utk buat sticky post,ada sapa2 blh tolong...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...