OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Friday, March 11, 2011

Do we need this for potty training???

Do we need this for potty???he3...cute kan.Iman baru 2 tahun,nak start his potty training somewhere in july kot sbb masa tu aku dah selesaikan latihan mengajar(LM).So, senang nak focus pada dia je.Masa BW tadi jumpa online shop yg jual benda ni.
Sapa2 yg berminat nak beli blh KLIK SINI.Tak la mahal sgt,RM 50 je.

3 comments:

  1. salam dear.. saya nad..
    Just nak share somethings bout potty training..
    SInce now dah ada kids kan.. so previous anak sulung he;s now 4 years. which is saya training dia without all those stuff.. saya train dia by simple step jee.. n alhamdulillah may b anak sulung kdg2 ada yg jenis ok n ada yg jenis susah kan.. nak kencing terus p toilet even sometimes terkucil jgaks dlm seluar coz jenis suka tahan kencing kan..

    Ikutkan mmg nanak beli potty training mcm online store but pk2 balik... kalau kita kat luar cam mana?? x ke susah coz sometimes sesetengah bdak jenis terbiasa x reti kalau x dak sesuatu kan...

    So cuba la.. saya pun train anak sulung Qayyim since he was 2.5 yrs.. lambat kan.. but slowly la.. coz bukan fultime hsewife..

    ReplyDelete
  2. Hi Nad...
    thanx for sharing,betul gak ye klu kita guna potty kt rmh,kt luar nanti mcm ne.Saya nak start potty iman pun masa umur dia lebih kurang umur ur son gak nanti.harap2nya dipermudahkan la...aminn.

    ReplyDelete
  3. i'allah... coz alhamdulillah after few mths anak saya mmg dah stop guna drypers.. n by 3++ dah mmg stop.. n time malam plak mmg dia sdiri yg x maw pakai.. even we as parents tkut basah katil.. mana maw jemur itu katil.. haha dah la apartment.. bukan teres...
    but alhamdulillah kalau utk malam dia bangun kencing sdiri... try laa...
    cuma nak kena tahan di awal la... mcm2 karenah.. hahahha
    enjoyyy ..... hav a nice day

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...