OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Tuesday, March 15, 2011

Rambut....oh...rambut...

Ni rambut baru Iman,berjaya potong bahagian depan je...tu pun senget sbb potong sendiri je. Iman ni sgtla tak suka ptg rambut,baru tanya je "Iman,kita potong rambut ye?" Terus geleng2 kepala,mulut tak berenti cakap "taknak".
Penah sekali tu FIL bawak dia gi mamak,nak gunting rambut.Sampai je kedai tu,terus nangis kuat2 sampai sedu2...sudahnya tokwan pun jadi cair,tak sampai hati.Bawak balik mcm tu je la...

Gambar ni masa first time kami bawak dia gunting rambut kt kedai,masa CNY lepas.Menangis mcm kena dera.Aku pegang kepala,hubby pegang tangan....mcm nak runtuh la kedai mamak tu dia menjerit2 nangis.Dah habis tu,upah ice cream...tersedu2 makan ice cream.Nape la anak aku ni susah sgt nak potong rambut ni...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...