OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Monday, March 14, 2011

Makan kt Foodcourt pun bawak kipas???

Iman buat pe tu???

Main kipas stroller la....

Kita minum dulu!

Sambung main balik....yeaahhh....

Kami ke Mines smlm,dari turun keta dia duk angkut kipas stroller tu.Masa duk kt foodcourt dia paksa kitorng klip kipas tu kt baby chair dia.Pastu duk main benda tu je la.Tapi yang bestnyer sbb dia duk diam2,biasanya asyik nak panjat kuar je,pastu lompat dari satu kerusi ke satu lagi,lari sana sini....dapatla kami makan dgn aman smlm tanpa aksi perang dan ala tarzan...he3.

3 comments:

  1. heheh.. sma la kita.. tp ok la jgaks maw gaks dok diam.. kalau anak saya nie.. fuhh mmg x hingat!!.. asyik nak main jee..
    Klaau kat mall jgn cakap la.. lg xcited tgk sana sini..lompat sana sini..
    tp kan me mcm kdg2 terasa ngan karenah manusia enis KURENGG memahami, coz bila tgk anak kita lasak cam nie.. depa geleng2 kepala.. so cam ne 2? penah kena x?? me penah kena but just buat donno... huhuhu

    ReplyDelete
  2. Anak saya mmg tak duk diam,penah gk org tgk semacam je bila dia lari sana sini,mmg kadang2 terasa gk,tp buat tak tau je...
    mcm apa yg kawan saya ckp "what do u expect from a 2/3 Years old kid?" mmg dorg pikir nak main je...

    ReplyDelete
  3. dapat mkn dengan tenang ek..mesti heaven kan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...