OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Monday, March 14, 2011

Kesian Iman....

Iman sekarang duk dgn babysitter baru,actually babysitter yg penah jaga dia last year.Early this year,aku hantar dia kt org lain,saje nak try sbb akak tu duk satu blog,kt bawah rmh je.Tapi sbb byk masalah yg timbul,kami tukar balik hantar pada baby sitter yg dulu.Nanti la aku cite lebih lanjut pasal ni kt next entry ye.
Kali ni nak cite pasal Iman,selalunya hubby yg hantar dgn ambik dia kt rmh bbsitter.Pastu yg xbestnyerr sbb hubby dah keje kt shah alam,so mmg lewat la sikit ambik dia berbanding biasa.Klu dulu kul 5 dah ambik Iman sbb hubby habis keje kul 4.30 ptg,keje kt Putrajaya je.Skrg keje shah alam,habis keje kul 5,dekat kul 6 baru ambik dia.Klu dulu dia yg first balik,skrg asyik last je...kesian dia.
Penah satu hari,hubby byk keje terpaksa balik lewat sikit.Dan kebetulan ramai yg ambik anak petang tu bapak2.Bila ada org ketuk pintu je,dia lari ke pintu.Bila tgk bapak org lain,dia nangis...duk balik kt depan TV.Mcm tu la setiap kali org dtg ambik anak,dia akan lari ke pintu sbb ingat babah dia dtg....sedih plak dgr cite ni dari bbsitter dia.
Dan Jumaat lepas,hubby kena settlekan keje,kul 5.45 baru kuar opis.Aku plak klu 5 baru habis kelas.Pastu jem teruk masa on da way balik dan kami dua2 stuck dlm jem.Akhirnya aku smpi rmg dulu kul 7,cepat2 gi ambik dia.Masa tu tgl dia sorang2 je duk melangut depan TV....cian Iman.Masa on da way balik tu pun,asyik terpikir pasal dia je.Mesti dia duk tgg mama dgn babah dtg ambik....tapi kenapa la mama dgn babah ni tak sampai2.

P/S:Berharap dapat jadi suri rmh sepenuh masa.....jika kedudukan kewangan kami mengizinkan...hu...hu....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...