OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Monday, March 28, 2011

Hot Air Ballon dan 2nd Motherhood Expo 2011.

Quick entry nak share gambar masa pegi tgk belon dan gi Motherhood expo.

Ramai sgt org kt Presint 2,walaupun hari pun mcm nak hujan..sbb tu aku stay kejap je.

Masa ni dah nak gelap,takde belon yg naik pun,angin bertiup kuat je...

Mama posing dgn Iman

Pastu kami terus gerak ke Mid Valley,nak gi Motherhood expo.Apa yg aku perhatikan kebanyakan barang yg dijual sama je...tp blh dapat murah la kot daripada biasa.Tak beli pa pe pun.Dalam byk2 barang ada satu yg aku rasa unik dan first time aku tgk.Basikal utk toddlers dari umur 1 tahun,nama dia First bike.Basikal ni takde paddle,Iman sempat la try naik basikal ni.KLIK SINI utk ke website First Bike.
Posing dgn Stemlife punya maskot.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...