OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Tuesday, March 1, 2011

Iman's NEW car.

Keta ni hadiah besday dari Tok dan Tokwan...Last weekend MIL sms suruh dtg rmh,ambik 'barang' Iman.Petang Ahad tu kami pun gi la sana,sampai je terus PIL kuarkan keta tu.Iman suka sgt la,terus duk dlm keta tu tak nak kuar2...he3.

Petang tadi,kami bawak Iman gi main keta tu kt Dataran Putrajaya.Walaupun penat balik keje,gigih babah angkat keta yg berat tu dari tgkt 12 ke kereta(dgn bantuan lift la ye).Biasanya klu main kt rmh asyik langgar dinding,pintu, meja bagai.Iman dah pandai tekan paddle,tp tak pandai control steering,so babah la yg control kan keta tu.

Babah the controller....

Iman dgn ketanya,abaikan spek mata hitam tu ye.Dia pakai masa on da way nak gi Dataran Putrajaya,masa main keta dan ke pasar malam...he3.Babah bising suruh bukak sbb tak larat tgk muka Iman yg control macho bila pakai spek."Like father like son" la kan?

Closed up sikit...ada talent blh jadi model tak?he3

4 comments:

  1. bestnyer iman dapat kete...macho gitu

    ReplyDelete
  2. Ila:PIL yg bagi,mmg rezeki Iman la.Klu harapkan kami beli,entah bila la..he3

    ReplyDelete
  3. wahhh..beshnyaa dapat kete..bleh bawak dlm shopping comlex tu, sambil2 shopping barang dapur, iman bleh pandu keta..hehe

    ReplyDelete
  4. Ibu Imaan:Bawak dlm shopping complex???he3 tak sanggup rasanya...he3.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...