OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Monday, May 18, 2009

Iman kena cucuk..

Happy birthdayIman ..sweet 3month..he3.beria je mama iman ni kn??Anyway arini bawak iman g klinik kshtn Putrajaya utk check up n cucuk.sehari sblm g klinik tu,ada la smbg2 dgn hubby.Dia tanya "skrg ni,bersempena dgn byk penyakit tgh busy body ganggu hidup kita(Influenza A,meningitis ect) tempat mana yg plg bahaya utk kita pegi?"then aku jwb "entahla" Actually malas nk layan..he3.Dia cakap"klinik n hospital.sbb sume org yg sakit g sana.dan kita pn xtau org yg duk sblh kita(masa tgg giliran tu) sakit apa". Betul gk ye.so dipendekkn cite,masa nk bwk Iman g klinik arini mmg ada rasa susah hati.
Ni cite kt klinik plak.Disebabkn appointment kul 9.20 am,aku smpi klinik kul 9.10 a.m.sbb nurse tu ckp klu appointment 9.20 a.m,kul 9.15 baru ambik nombor giliran.ingatkan lepas ambik no giliran xpayah la tgg lama coz dh ada appointment kn??/tp rupanyer kena menunggu gk smpi no giliran dipanggil.klu mcm ni bukan appointment namanyer.kul 9.50 baru dapat scan kt bilik check up.Tp sebenarnye perkara mcm ni biasa la,klinik kerajaan mmg mcm ni.patient ramai,kakitangan kurang....so paham2 la sendiri.
Masa nk masuk bilik utk check up Iman dh start meragam,nasib baik kt dlm bilik tu dia diam bila nurse tu bagi dia main dgn mainan yg bunyi2(entah apa namanye).Alhamdulillah sume ok.Berat Iman skrg 5.75kg(cian kt mama,makin lenguh la tgn ni nanti..he3).Masa cucuk pn dia nangis masa jarum tu cucuk n masukkn ubat.bila selesai,dia terus diam.nasib baik tak meleret2 nangis.
so, that's all for today.Apa yg pasti,masa berlalu dgn sgt cepat.aku sendiri pn kdg2 xpecaya yg aku dh ada baby.rasa mcm baru je bersalin,pejam celik baby Iman dh makin besar,makin bijak. He's our little price,make us laugh n sometimes make us mad.but we luv u so much.Moga Iman sentiasa sihat dn ceria slalu....

3 comments:

  1. Nani..ko dok putrajaya ker?presint/parcel bape? aku parcel 12 presint 9.
    well, psl appointment klinik tu. actually there's no istilah appointment tau coz nama jer tulis kat buku kene dtg 18/5 tp you still kene amik no and beratur cam check pegnant dulu.

    ReplyDelete
  2. tau xpe,nurse tu la yg beria ckp kul 9.15 baru tekan no.kami ikut la cakap dia.klu tau mcm tu,baik dtg awal pagi2 mcm biasa.

    ReplyDelete
  3. Kami duk Presint 9,fasa 4.dekat je dgn klinik tu.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...