OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Wednesday, May 27, 2009

Penantian itu satu penyiksaan

Alhamdulillah,aku dh sihat.Iman masih batuk2,tp xteruk sgt.Selesema hubby pn dh beransur pulih.Ari isnin aritu g klinik kesihatan putrajaya sbb hubby mcm nk demam n Iman batuk.Punya la lama tgg nk jumpa doktor.Smpi klinik tu kul 9.30 pg,kul 1.30 baru selesai sume.Iman yg mood dia baik jer masa smpi klinik,nangis jerit2 bila dh kena tgg lama mcm tu.naik panik gk la mama dia xtau nk buat pe.bg susu pn dia xnk,dukung dia bawak jln2 pusing klinik tu pn dia still nangis kuat2.sume org tengok Iman ngan mama..glamor la kejap...last ikhtiar,mestila nenen mama dia.so bawak Iman g bilik penyusuan bayi.Nasib baik kt dlm bilik tu dia berenti nangis,siap blh main golek2 n meniarap.
Masa duk kt bilik tu,sembg2 dgn sorg mummy ni.anak dia girl,umur dh 1thn.tp dia cakap anak dia lambat berjalan,tp dh blh berdiri smbil berpaut pada sofa.maksudnyer insyaallah xlama lagi jalan la tu.aku ckp kt dia baby ni dia akan buat sesuatu(merangkak,berjln@meniarap ect)bila dia dh bersedia.so bg dia masa.cepat lambat tu,biasa la.perkembangan baby ni xsama.mcm pakar plak bg nasihat kt org,he3..anak pn baru je nk merangkak.bukan pe,aku just cakap apa yg aku tau je,apa yg aku dapat dari pembacaan n perbincangan dgn mummies yg lain(slalu discuss dlm forum je).apa salahnyer share ilmu yg kita ada...betul tak??
Anyway,apa yg aku bangga ialah mummy tu sanggup berenti keje semata2 utk Bf baby dia secara exclusive n utk jaga baby dia sepenuh masa.Pengorbanan yg dia buat utk pastikan anak dia dijaga dgn tgn dia sendiri,utk lihat anak membesar di depan mata so that dia tak terlepas special moments masa pembesaran anak dia tu.memang respek habis,tp bukan sume org mampu buat pengorbanan mcm tu,especially dlm keadaan ekonomi mcm ni.so...sama2 la kita pikirkan ye...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...