OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Wednesday, May 13, 2009

Iman dh lulus....

Next week(19 May) iman dh masuk 3 bln.maknanyer dh hampir 3bln gk aku jadi mama.Apa yg best jadi mama ni ye???Yg pastinya sejak hari pertama jejakkn kaki kt rmah dgn baby yg baru lahir,hidup setiap pasangan akan berubah 360 darjah..he3.termasuk la aku dgn hubby.
bila dh ada baby ni,mmg masa utk diri sndr dh kurang sesgt atau mungkin dh hampir zero.nak mandi dgn makan n solat pn terkejar2.slalunye bila iman tido,cpt2 g masak.klu dia still tido, pastu terus mandi.klu dia dh bangun,terus attend dia la.
last week Iman dh start meniarap.tp sebelah tgn xlepas lg.pastu klu dia xberjaya meniarapkn diri,mula la jerit marah2.mcm tu la perangai dia.harap2 anak mama jadi org yg penyabar,jgn cepat putus asa,kena cuba sungguh2 smpi dapat.alhamdulillah,arini iman dh lulus...he3.dia dh pandai meniarap.dulu slalu letak dia kt atas sofa,skrg dh tak berani,takut jatuh.
memang aku ada target harap2 iman boleh meniarap sblm umur 3bln sbb masa umo 2bln dulu dia dh pandai mengiring. alhamdulillah,tercapai gk la target tu.



1 comment:

  1. Anak mama dh pndi meniarap...sukanyer!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...