OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Monday, November 22, 2010

COPY entry org lain utk masuk CONTEST???

Cian Mama Zharfan...mengamuk sakan dia bila org copy paste entry dia, pastu guna utk masuk contest.Yang aku pelik tu org yg copy tu guna utk masuk contest yg sama dgn yg Mama zharfan join...takkan la tak terpikir organizer tu akan rasa heran sbb ada 2 entry yg sama tp dari 2 contestant yg berbeza....

Anyway,kes ni dah selesai.Hamba Allah yang terlibat dah pun mintak maap secara terbuka dari Mama Zharfan.Tapi biarla perkara ni jadi peringatan utk aku dan utk kita semua.Betul kata Mama Zharfan, dunia blog ni kecik je.Jgn la suka2 nak copy paste entry org lain.Sebaik2nya mintak la kebenaran dari tuan punya blog dulu.

OK la,ni link ke entry Mama Zharfan pada sesapa yg berminat nak tau pasal KES ni.KLIK SINI ye.

4 comments:

  1. thanks for this entry yer :) I really appreciate that :)

    ReplyDelete
  2. Mama Zharfan:no prob...sharing is caring kan,utk peringatan utk diri sendiri gak ni.

    ReplyDelete
  3. amy.. heran kan..smlm terpikir2..kut2 ada maksud len ke..sbb mmg cm xlogik btul.. sis suzie dah aa orang Law, berani btul..

    ReplyDelete
  4. Imaan09:mmg heran,sbb hamba allah tu xpikir panjang sblm buat.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...