OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Tuesday, November 23, 2010

Macam gegurl???

Ramai sgt yg tegur muka Iman mcm gegurl,pening pikir nak buat mcm ne sbb ramai kata rambut dia yg buat dia nampak mcm girl.Bila g mana2.selalu org tanya "perempuan ye Kak?"...aku jawab "lelaki la dik"

Penah sekali, ada sales girl tu bila dia tau Iman ni BOY,terus cakap "ni mesti asalnya nak jadi perempuan tp tak jadi kot"....boleh plak mcm tu kan.

Tapi Iman mmg ikut muka aku masa kecik,mayb sbb tu org kata mcm gegurl,pastu bulu mata dia panjang,lentik mcm hubby.
Ni gambar aku masa kecik...sama tak dgn Iman?

Aku ingat nk gunting rambut dia,sbb dah panjang.Ada cadangan style potongan yg menampakkan ke'macho'an Iman???he3.Rambut Iman lurus dan jatuh ke bawah,nak buat pacak2 pun tak boleh,pastu rambut dia sgtla nipis dan halus.Sbb tu hubby tak bagi potong rambut dia.Korang ada ke pengalaman mcm ni???

4 comments:

  1. my nephew pun selalu org confuse cakap girl. rambut dia sama mcm iman, lembut n xbyk. rasa2nya sebab tu lah kot. sbb rambut halus sgt mcm girl.. :D

    ReplyDelete
  2. Lynn:agaknya makin beso nanti,ok la kot ye...so xpayah pikir byk2..he3.

    ReplyDelete
  3. yup2.. yg penting iman comel n stylo. terer akak dress up dia :)

    ReplyDelete
  4. hehehe... santek rambut iman.. halus & mulus. mmg ssh nak fesenkan rmbt camni. aqil khalish pun xbyk stail leh wat. huhu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...