OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Thursday, November 4, 2010

Entry suka2...

Sangat la MALAS nak update blog,beberapa hari ni bz meng'upload' gambar stok baju2 yang baru.Kepada kawan2 yg nak window shopping,blh la jenguk ke sini ye. Mana yang berkenan blh la order.

Arini ada J Card member day utk JUSCO Cheras selatan,yg dkt dgn Balakong tu.So,sapa2 yg free,blh la serbu ye.Aku mcm nak pegi,tp En.Somi keje.so tgk la ptg ni mcm ne.

Dan mgg depan adalah annivesary kami yg ke-3,cepat je masa berlalu.Hadiah utk En.Somi pun belum beli,xtau nak beli apa.Selalu klu kuar pun mesti dgn dia,mcm ne la nak buat suprise.Nanti la aku buat spesel entry pasal annivesary ni OK.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...