OUR PRECIOUS FAITH

OUR PRECIOUS FAITH
Our Iman

Best days of my life...



Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Followers

Happily ever after.....

Thursday, November 11, 2010

Iman's 'artwork'

Iman sgt suka main lekat2 sticker,tp ni la first time dia buat "kerja" sendiri.Biasanya aku tlg tanggalkan sticker tu,pastu bagi kat dia,dia pun lekat kt mana yg dia suka.Just nak share gambar2 ni....

Lekat sticker sambil tgk TV


Mama suruh lekat kt kertas la,bukan kt carpet.


Carpet yg ber'stickers'


Akhirnya...ni la hasilnya.

Aku rasa main lekat2 stickers ni aktiviti yg baik utk toddlers and kids.Selain dapat meningkatkan koordinasi saraf motor (sbb byk guna tgn&jari) dorg mmg enjoy buat benda ni.Lagipun sticker ni murah je,blh beli byk2...he3.Aku mula ajar Iman main lekat sticker ni inspired dari kawan aku Puan Suraya(Lunatots) dan Puan Farah(SaraKids) yg rajin buat aktiviti mcm ni dgn anak2 diorg.So,sapa yg blm try,cubalah.Your kids will definitely enjoy it.Memula mmg agak susah utk dorg lekatkan stickers tu pada kertas,but they learn very fast.Kejap je dorg dah pandai buat sume tu.So,TRY la ye....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Fav video

Loading...